Ce avantaje are betonul amprentat?

Pavajul din beton amprentat este cu siguranta la ora actuala unul dintre cele mai avantajoase pavaje de exterior din Romania. Avantajele notabile ale acestui tip de pavaj sunt neneumarate iar in acest articol am ales sa scoatem in evidenta cateva avantaje interesante ale betonului amprentat.

Putem spune ca avantajele acestui pavaj se clasifica in trei mari categorii, avantaje tehnice sau avantaje mecanice, avantaje decorative sau avantaje ornamentale si avantaje economice.

Probabil cel mai notabil avantaj al acestui tip de pavaj este acela ca pavajul din beton amprentat este rezistent la orice tip de clima, nu are restrictii in acest sens deoarece este un pavaj rezistent la schimbarile bruste de temperatura si ciclurile repetate de inghet/dezghet din tara noastra.

Alte avantaje demne de luat in seama si la fel de notabile ca primul sunt gama variata de culori si modele, aplicarea lui si pe suprafete verticale, rapiditatea executiei, costurile mici sau chiar inexistente de intretinere, durabilitatea, impermeabilitatea si multe alte avantaje care il fac pe acestea probabil unul dintre cele mai de top pavaje existente in lume, avand in vedere raportul pret/calitate/utilitate.